Geniet van de prachtige waarden rondom Schelluinen met deze nieuwe fietstocht

Om een landschap en een omgeving echt te ervaren is de fiets nog steeds uw beste keuze. In de omgeving tussen Gorinchem, Leerdam en meer naar het zuiden Aalburg en Heusden liggen drie waarden. Dat zijn de prachtige vlakke landschappen tussen de vele rivieren van de omgeving, zoals de Maas, de Waal, de Linge en de Giessen. Thuys heeft een prachtige fietsroute uitgezet door dit landschap, langs de prachtigste bezienswaardigheden. Op hun mooie buitenterras kunt u onder het genot van een hapje en een drankje een welverdiende pauze nemen.

Beleef het landschap op een nieuwe manier
Het rivierenlandschap van de Tielerwaard, Alblasserwaard en Bommelerwaard heeft ontzettend veel te bieden. Fiets door het prachtige landschap en ervaar de oude veengebieden, de vele ingenieuze waterwerken, zoals de dijken en slootjes langs de Giessen of het dorpje Bern dat in het indrukwekkende landschap van de Maaswerken ligt, en zie de authentieke molens, zoals de korenstellingmolen Jan van Arkel, of de molen Nooit Gedagt in Woudrichem. Door de route van 100 kilometer te fietsen, ervaart u op een nieuwe en intieme manier hoe de gebieden van deze hele regio vol met rivieren en waterwerken met elkaar in verbinding staan.

Ervaar de historie van de regio
De regio heeft ook een zeer oude historie die nog steeds zichtbaar is in de vele bezienswaardigheden die op de route liggen. In Leerdam kunt u het Nationaal Glasmuseum bezoeken om de authentieke kunstnijverheid van de regio te beleven. Daarnaast is de omgeving gevuld met vele kastelen en oude verdedigingswerken. Zo zult u onder meer de verdedigingswerken van Woudrichem kunnen aanschouwen, het 19e-eeuwse Fort bij Herwijnen en het middeleeuwse Kasteel Heusden, dat vermoedelijk al in de 12e eeuw is gebouwd en nog steeds te bezichtigen is.

Neem een welverdiende pauze in Schelluinen
Bij
Thuys in Schelluinen wordt de ideale tussenstop geboden voor deze indrukwekkende fietstocht. Op het mooie buitenterras kunt u genieten van een hapje en een drankje en kunt u even rustig uw ervaringen van de dag op u laten inwerken. Ook na afloop van een familie- of teamuitje is Thuys de perfecte plek om uw fietstocht te eindigen. Bijvoorbeeld met een heerlijke barbecue of een welverdiend diner op het gezellige buitenterras.

Organiseer eenvoudig een succesvolle bedrijfsbarbecue voor teambuilding

Nu de lente weer volop op gang is, is het weer tijd voor de barbecue. En er is niets wat zo goed werkt voor teambuilding als gezellig in een informele sfeer met elkaar te genieten van een goed georganiseerde barbecue op een prachtig buitenterras in de natuurlijke omgeving van Gorinchem. En u hoeft er zelf bijna niets voor te regelen. Bij Thuys wordt alles voor u gedaan, u hoeft alleen maar te komen opdagen.

Waarom teambuilding werkt
Op de bedrijfsvloer is er weinig zo belangrijk als communicatie. Maar je hebt je collega’s niet altijd voor het uitkiezen en soms is het daarom niet zo eenvoudig om een juiste communicatiemodus met elkaar te vinden. Daarom zijn teambuildingactiviteiten onontbeerlijk voor het goed functioneren van een bedrijf of afdeling. Door elkaar in een informele setting te ontmoeten, krijgt iedereen de kans om zijn/haar collega’s van een andere kant te zien. Er is gebleken dat dit ontzettend goed werkt voor het verbeteren van het teamgevoel, de onderlinge communicatie en het wederzijds begrip.

Volledig ontzorgen met een bedrijfsbarbecue met chef
Bij
Thuys in Schelluinen, naast Gorinchem, wordt u ontvangen door een professionele chef, die precies weet hoe je aan grotere groepen de meest culinaire kant van de barbecue kan laten zien. Zo heeft u alle voordelen van de heerlijk rokerige en malse smaak van goede barbecuegerechten, maar geniet u tevens van een professionele kok. Zo wordt iedereen altijd op hetzelfde moment geserveerd en hoeft u niet steeds lang in de rij te staan voor dat felbegeerde kipspiesje.

Uw bedrijfsbarbecue eenvoudig geregeld
Thuys komt na een aanvraag persoonlijk langs bij uw bedrijf om alle praktische zaken, zoals transport, planning en specifieke wensen, door te nemen. Tijdens dit gesprek kunt u een keuze maken uit onze verschillende gerechten en pakketten of eventuele andere eetwensen bespreken. Vervolgens wordt er een offerte gemaakt, waarna u alleen nog maar op de afgesproken dag en tijd naar het prachtige buitenterras van Thuys hoeft te komen om te genieten van een heerlijke barbecue. Bij slecht weer regelen ze zo nodig een tent voor de barbecue en ook over de keuzes van het meubilair heeft u volledige controle. Zo heeft u het bedrijfsevenement dat u graag wilt, met zo min mogelijk geregel. Neem vandaag nog contact op met Thuys voor een vrijblijvende afspraak.